Anbetalinger

April 2018

Vi har haft vores søn, Maxx i dagpleje hos Liselotte fra November 2016 til April 2018, fra han var 6 mdr. gammel til han var knap 2 år.

Det har for os, betydet meget at kunne aflevere vores lille baby i så trygge omgivelser som hos Lotte.

Hun er kærlig, omsorgsfuld og en rigtig ” hygge mormor ” sammen med børnene.Der er altid hjertevarme i det hus og børnebørn som elsker at hjælpe til med f.eks. udflugter eller bare kigge forbi og lege med børnene.

Vi kan stærkt anbefale Lotte, hvis man ønsker en rolig og tryg hverdag for sin guldklump.

Henrik og Pia

Juni 2017

Vi har haft vores søn Bastian i dagpleje hos Liselotte fra august 2016 til slut juni 2017.

Vi har været rigtigt glade for den omsorg, nærvær og hjemlige stemning der hersker hos Lotte.

Lotte er meget kærlig og engageret i de børn hun passer og vi kan varmt anbefale hende til andre, der ønske en stille og omsorgsfuld pasningsstart for deres barn.

Kh Karin

September 2015

Sylvester har i en 4 måneders periode været passet af Lotte frem til optag af institutionsplads. Lotte kan vi bedst beskrive som åben, varm, kærlig og så stod hun altid klar med åbne arme, når vores dreng skulle afleveres.

Omgivelserne hos Lotte og specielt legerummet inviterer til al slags leg og udfordring til alle alderstrin. Lotte er god til at inddrage børnene i dagligdagen og kombinationen mellem hjemme/hygge dage samt gåture, legestue m.v. har været ideel for vores dreng.

Vi er meget taknemmelige og føler os heldige, at vi har mødt Lotte. Den løbende dialog med hende har været den bedste løsning for vores lille familie. Vi kan kun varmt anbefale Lotte og vi har tydeligt mærket, at hun har fået en special plads i vores lille drengs hjerte.

Mette og Henrik

 

August 2012

Line, ”Store” Theo’s mor

”Theo har været i dagpleje hos Liselotte Nielsen fra d. 4/6-2012 til 31/8-2012.

Der var kun tale om 3 måneder, da han fik en vuggestueplads hurtigere end beregnet. Vi overvejede meget om Theo skulle forsætte i dagplejen, da han var faldet så godt på plads.

I den tid han var hos Liselotte, var han altid glad både ved aflevering og afhentning. Liselotte er rigtig dygtig til ikke at gøre noget stort ud af, når far og mor går. Når Theo skulle hentes ville han som regel ikke med hjem, da han hyggede sig så godt i Liselottes selskab.

Den ugentlige rytmik-time i Magrethekirken, er til stor glæde for børnene, som hygger sig.

Der er altid pænt og rent i Liselottes hjem og både legestue og have fungerer rigtigt fint. Liselotte virker altid energisk og glad, og det smitter af på børnene. Man får desuden aldrig et barn med hjem, som har fået rød numse pga. manglende bleskift.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.”

Line Sejer Nielsen & Bo Michael Christensen

Anbefaling af Lotte Nielsen

Vi har haft vores søn, George, i dagpleje hos Lotte I 3 mdr, indtil vi fik vuggestueplads.

Lotte tog godt imod George på en varm og omsorgsfuld måde, der gjorde at vi som forældre, havde det godt med at aflevere ham om morgenen.

En gang om ugen går Lotte i legestue/rytmik, hvilket var et stort hit hos George.

Hos Lotte er et dejligt legeværelse med alle former for legetøj, så ingen kommer til at kede sig.

Dagligdagen hos Lotte byder på masser af forudsigelighed og tryghed, så meget som  små børn lige præcis har brug for og hun er nærværende og god til at hygge om børnene.

Alt i alt en god oplevelse og en blid start på at være væk hjemmefra.

Anja Sejberg og Jens Sylvester

April 2013

Anbefaling af dagpleje Liselotte

Bertram blev passet hos Liselotte i 7 måneder, fra september 2012 til april 2013. Det har været en rigtig god start på “en verden uden mor og far” for Bertram. Bertram har været utrolig glad fot Lotte og han har aldrig travlt med at komme hjem, når vi har hentet ham.

som forældre har det været rart at aflevere ham hos Lotte. Det er rart at vide, at det er den samme person der tager imod ham hver dag og han er tryg og glad for at være der.

Lotte har meget fokus på at børnene skal udvikle sig, Bertram tog sine første skridt hos hende kort før han blev 1 år.

Lotte har haft børnene med ude næsten hver dag på forskellige gå-ture, til legestue, på biblioteket, i Zoo osv. Det er rart at vide, at han er ude og få frisk luft hver dag, når man ikke selv kan nå det efter en dag på arbejde. Vi har også været glade for at Bertram har fået meget varieret kost hos Lotte, som vi måske ikke selv havde overvejet at introducere ham for. Derfor elsker han fx rødbeder i dag.

Der har altid været en rar stemning hos Lotte, hvor hele familien, både hendes mand Stig, børn og børnebørn viser stor interresse for børnene.

I det hele taget føler vi at Bertram har fået mange gode oplevelser hos Lotte, og vi kan bestemt anbefale Lotte til andre forældre der mangler et trygt sted at få passet sit barn.

Ønskes yderligere oplysninger er I velkomne til at få tlf.nr. eller mail hos Liselotte og kontakte os.

Mange hilsner Pernille og Anders